Vilken härlig dag vi hade igår =)

Igår var jag och Emma till Göteborg Horse Show och det var lika fantastiskt som förra året! Sån härlig stämning, underbart fina hästar och massa spänning när hästarna hoppade över dessa gigantiska hinder på 1,60-höjder! :)

Dagen började med att jag körde fel in i Göteborg! De nya infarterna var klara och istället för att hålla till vänster som man ALLTID gör skulle man nu hålla till höger, och detta upptäckte jag ju precis försent, typiskt! Men till slut så kom vi rätt och var på plats ca 15 försent för att hinna se första start! Första tävlingen var en Speedhoppning dvs ingen omhoppning! Superspännande! Sen var det lite shower innan Värdscups hoppningen på eftermiddagen! Bl.a. Agility och olika stafetter mellan 4 ridande lag som Emma tyckte var jättekul :) och det var även en liten landskamp m Sverige och Tyskland där de skulle tävla i 3 grenar, dressyr, hoppning och körning...på FJORDINGAR! Det var en fröjd att se dessa duktiga världshoppryttare tävla m liv och lust och hela Skandinavium dånade av applåder och skratt! Vid pausen gick vi och kikade på alla fina ( och dyra) hästgrejer på mässan! Är fortfarande chockad över alla hutlösa priser! Lite tråkigt för Emma som sett fram emot att köpa lite hästgrejer till sin lille sköthäst Lucas, men tillslut så hittade hon lite grejer till vettigt pris och var nöjd! Eftermiddagen började med Yuong riders och Sen var det dax för den stora Värdscups finalen och oj va spännande det var! :) Banan var riktigt svår med gigantiska hinder som var väldigt breda och spretiga, så det var bara 5 st av ca40 starter som klarade nollan på grundomgången!! Så publiken satt verkligen på helspänn och det vart öronbedövande jubel och applåder så fort någon klarade banan! Sen gick finalen lite väl snabbt i mitt tycke, med bara 5 ekipage till omhoppningen så hanns aldrig den där härliga spänningen byggas upp igen! I år blev det Tysk seger men han hade lika gärna kunnat vara svensk, så mkt jubel fick han, härligt! :)

Hemresan gick bra men det är bra segt att köra alla dessa mil själv efter en lång dag, massor av trafik och mörker! Som tur var va vägarna fina och torra så vi kom lyckligt och väl hem! :) Vi var även lite smartare denna gång och parkerade en bit bort ist för i parkeringshuset...förra året tog det en timme att bara komma därifrån! Nu var det bara att glida iväg direkt, gött!!! :))

Imorse när jag sprang ut och satte in bilbarnstolen i bilen gick det inte att låsa bilen?? Sån jäkla tur att det inte hände i Göteborg igår, går ju inte direkt att lämna en bil olåst i Göteborg :S isf vet jag inte hur vi löst det! Det hade vart så trist att missa denna härliga dag pga en krånglande bil! :S Nu fick det bli en sväng förbi Volvo på morgonen när jag lämnat Emma och fick bytt batteri i dosan, så nu funkar den igen! :)

Dax för kvällsmat och sen blir det stallet för Emma som ska rida lektion!

Kram <3

RSS 2.0