Äntligen SEMESTER och lite kort...

Min fina avslutningstjej!!



Då var äntligen semestern här och det ska bli fantastiskt skönt att vara ledig i 4 veckor!! :) I fredags så var det dax för skolavslutning, så nu har Emmastumpat avverkat sitt första år av alla skolår hon har framför sig...en nöjd och glad tjej tackade för sig och ser nu fram emot ett lååångt sommarlov...först 4 veckor med mig och Vidde och sen 4 veckor med sin pappa...kan inte bli bättre för stumpan!! :)



Jag har lyckats komma med på kort, så då får man ju visa upp det hehe!!




Lite uppdatering på kattungefronten...ungarna är nu 12 dagar gamla och har öppnat ögonen...alla ungarna har knallblå ögon än så länge men vi får se vad det blir för färg längre fram!! De är ganska så lurviga så hoppas att de blir det...tyvärr så var de inte alls med på idén att vara fotomodeller så tyvärr så är korten på ungarna inte sådär jättefina...de är otroligt mkt finare i verkligheten...de har börjat krypa omkring men orkar fortfarande inte hålla upp huvudena!! På det här första kortet är den kattungen som är grå med röda stänk och vitt över ögat...den som vi sa från början att vi skulle behålla.....men...den andra honan som är svart med röda stänk och har vita teckningar börjar bli förbaskat söt så det kanske lutar åt att vi behåller henne ist...vi får se!!




Här är killen, han är stålgrå med vita strumpor...kommer nog bli en stoor kille för han är redan större än töserna och har ett mkt större huvud än de andra två och det ser ut som han har den typiska nosen som Norsk Skogkatt har...mamma skrållan är ju hälften Norsk skogkatt och hälften Perser...pappan till bäbisarna är okänd haha....



Här är den sista honan som är mer svart i färgen, hon är otroligt söt och är den som ser ut att bli lurvigast!!



Här ser man de blå ögonen tydligt!



Tre små söta korvar som sover sött!! :)




Nää nu är det dax för sängen, det har varit en lång men slapp dag så det ska bli skönt att krypa ner!! Förrästen så sover Emma och hennes kompis A i tält här utanför inatt, får se när de kommer in hahaha....imorgonbitti så far vi iväg till Stockholmia och besöker släkten några dagar...ska bli mysigt att krama på mamsen och papsen lite! Denna gång så ska vi åka tåg upp för Emma har tjatat så om att hon vill göra det, sötnosen! :)

Natti natti!!
RSS 2.0