En mysig jul blev det =)

Julen startade med en riktig myskväll dagen innan julafton, bara jag Emma och Vidde. Vi åt en good middag och sen satt vi länge och mös och pratade framför granen i vardagsrummet! Emma var så ivrig så ivrig och ville helst öppna alla julklappar på kvällen innan...så hon fick en julklapp lite iförväg...en bratzhäst och lyckan var då total haha!!



Framdukat för mysmiddag kvällen innan julafton...




Söta Emmisen...




...och fina Vidde njuter av maten!! =)




Vårat (hmm) fina pepparkakshus som lyckades gå sönder precis när jag skulle få ihop det, men till slut så lyckades jag få ihop det hoho...=)




Den supergoda glöggen vi gjort själva lät sig väääl smaka hehe =)


Sen somnade vi gott och Emma vaknade kl 8 och ville genast öppna alla då men vi fick allt hejda henne =)...först så fixade vi en god julfrukost med choklad och tända ljus och sen fixade vi till oss i lugn takt, satte på oss finkläder och kollade lite på TV...vid 11 så var det dax, vi öppnade alla fina klappar och vi var nog alla väldigt nöjda hehe...jag fick bla jäättefina silverörhängen som jag genast satte på mig ;) och en välbehövlig ny plånbok som var jättefin!! Tack så mkt älskling!! =) Emma var supernöjd med sina klappar, jag hade nog lyckats pricka in precis det hon önskade sig! Efter julklappsöppningen så fikade vi på goda pepparkakor och julmust och spelade ett piratspel som Emma fått, och hon vann alla guldpengar förstås hehe...



Emma öppnar julklappar för fullt på julafton =)




Vidde provar mina jultomteörhängen hehe




Jag poserar i de nya fina örhängena...




Resterna efter all julklappsöppning haha




Söta Skrållan var ju förstås med mitt i smeten =)




De fiiina örhängena jag fick...tack min älskling!! =)


Klockan rusade iväg och det blev dax för Emma att plocka ihop sina grejer och sen skjutsade vi in henne till stan och julfirande med sin pappa och tjocka släkten på den sidan! Pratade med henne senare och det hade vart såå bra så bra, hon hade fått träffa tomten och hade jättekul med sina kusiner, bra!

Vi for hem och tog en låååång promenad i det vackra vädret och utforskade lite nya stigar i skogarna runt Källby, hittade en jättefin runda!! Blossiga och varma så kom vi hem och började då göra iordning en sen julmiddag...den avnjöts i lungt tempo i *salen*...mysigt att sitta och äta i lugn och ro och prata en massa!! =) Efter det så var vi ganska sega...hamnade i soffan i TV-rummet och dåsade framför TVn och gick sen tidigt till sängs!!

Sen på juldagen var det dax för jobb igen, och även annandagen gick i jobbets tecken...efter jobbet så kastade vi oss hem och fixade till i hemmet inför kvällens besök....vännerna L och M med sina stora barn kom och hälsade på och vi avnjöt en good kycklinggryta tillsammans! En mycket trevlig kväll och barnen vart störtförälskade i både Skrållan och hamstrarna hehe...så de roade sig medans vi njöt av maten och gott vin!!



De här fina ljusen fick vi utav L och M i inflyttningspresent..tack så mkt, superfina var de!! =)




Och den här fina snöskyffeln fick vi förra fredagen av U och M i inflyttningspresen, hoppas den snart kommer till användning även om det ser lite mörkt ut på den fronten än så länge, den ska Vidde få slava med hehe, tack så mkt även ni!! =)


Idag så var det dax för jobb igen, kvällen har varit väldigt lugn...skönt...brukar alltid vara så mkt patienter dagarna efter jul men i år har det varit otroligt lungt...så det tackar vi för hehe!!

Imorgon så jobbas det igen och efter det ska jag äntligen komma iväg och träna...tänkte sola lite också och försöka bli lite brun inför bröllopet vi ska gå på om nästan en månad precis, ska bli jättekul!! =) Vidde ska åka till sin mormor direkt efter jobbet imorgon och fira lite jul med henne, så jag blir ensam imorgonkväll...det blir jag och katten som får gosa då hihi!

RSS 2.0