Hängig idag!

Det är så typiskt, vill verkligen inte bli sjuk nu när det är så nära inpå förlossningen!! Har klarat mig från sjukdomar under graviditeten förutom en rejäl släng av vinterkräksjuka i 3:e måndaden, som jag fick via jobbet!! Har ont i halsen och har huvudvärk och känner mig allmänt ruggig!! Får även rejäla slängar av matthet, känner mig alldeles svimfärdig emellanåt!! Hoppas hoppas att det inte blir värre än så!! :S

Eftermiddagen med min födelsedagstjej vart mysig iallafall...åkte till skolan lite tidigare och var med på sista lektionen och sen åkte vi in till stan till favoritfikastället Garströms och åt räksmörgås!! Gott!

Mötte sen upp exet på djuraffären där valparna som vi var och tittade på för någon vecka sen, håller till! De hade vuxit jättemycket och var såå söta och goa...de var sålda allihopa nu och skulle levereras på lördag!! Den valpen vi tittade på och faktiskt funderade lite på är sååå störtskön, han har verkligen det där lilla extra som man vill att valpen ska ha, såå go!! Det var nästan så att jag snodde med honom hem ändå! =) Dock är det inte läge för någon hund nu, ska njuta av lilla bäbisen utan att känna mig stressad över att jag inte har tid med en liten valpsing!! Får bli senare!

Nu orkar jag inte skriva mer, ska gosa ner mig i soffan och invänta IDOL ikväll igen, och hoppas på att vila och massa vatten ska kurera mig!
RSS 2.0