Såååååå trött efter den här helgen...

...det har verkligen varit fullt upp hela helgen...ifredags morse så skrev vi på köpekontrakt och betalade handpenning på huset och sen åkte vi ner till Småland till Viddes mormor och hjälpte henne lite med inköp och vart bjudna på smörgåstårta! Gott! :)

Sen bar det av till Halmstad där vi började plocka lite smått, men efter veckans nervpers så somnade vi gott båda två i Viddes soffa framför tvn efter att ha smält i oss varsin pizza haha....lördagen började med en rivstart, massor av skräp skulle slängas så vi for förbi vännerna D och M och fick låna deras släpkärra och bjöds på frukost! =)

Hela dagen släpade vi och slängde och sorterade det som skulle med hit..och när det var gjort så började vi städa...jag putsade fönster och skura element för glatta livet och Vidde tog tag i köket....höll på till kvällningen och tog sen paus och drog in till stan och tog några öl med Viddes vänner, jättetrevligt! :) Men sen var det jag som var partybroms och ville hem...var sååå jäkla trött haha...söndagen fortsatte i städandets tecken...tog en jäkla tid att städa och få släpkärran packat, gisses va vi kämpade, tur att Viddes goa vänner hjälpte oss =)...kom iväg 1,5 h senare än planerat och fick köra i snigelfart hem eftersom lasset var sååå tungt...blåste som attan gjorde det också...vart lite läskigt vid något tillfälle när vinden tog tag i släpet så den började slå fram och tillbaka, kändes suuperläskigt...men det gick bra som tur var och vi kom hem lyckligt och väl...ca 45 MINUTER innan jag skulle iväg och jobba...så det var bara att kasta sig in i duschen och cykla iväg till jobbet...*suck och pust*...fattar inte att jag kunde lägga mig så dumt, fast då visste jag ju inte att vi skulle röja lägenhet den här helgen haha...

...natten gick bra trots allt fast jag var så trött att ögonen rann...det var superlugnt så jag kunde tom vila lite...skönt! =) Stapplade isäng i morse och vaknade sen vid halv två, och kände mig relativt pigg hehe...det gick inte att sova längre så nu har jag kollat post och internet och ska snart ge mig iväg och lämna tillbaka bilen vi lånat av vännerna J och K...har ju lyckats köpa en bil utan dragkrok igen så då är det tur att man har så goa vänner...TACK!!!


Nää nu ska jag sätta fart....Kram på er! / Ulrika

RSS 2.0