Planering, planering och åter planering...

...har det varit sen jag bloggade sist!! Massor har fixats och ordnats inför det kommande bröllopet och tid för att sitta framför datorn har absolut inte funnits!! Idag har vi varit och dukat och gjort klart det sista inför bröllopsmiddagen och festen och det blev såå fint...och nu sitter vi här i soffan och är som döda sillar haha...och laddar inför morgondagens stoora bröllopsdag!! Vi har kollat på kvällens avsnitt av Lets Dance och käkat tacos. Ska bli såå kul med bröllopet och självklart är jag supernervös, det är ju en himla stor grej att vara toastmaster på någons bröllop, vill ju verkligen att  allt ska klaffa och bli så bra som möjligt!! =) Men det kommer säkert bli super...=)

Idag har jag även klämt in ett besök hos min doktor...har ju känt konstigt tryck över halsen så nu ska jag remitteras vidare för att kolla upp så att inte sköldkörteln börjat växa, känns jätteskönt att jag äntligen tog tag i det och ska få det undersökt!!

Emma är här nu också och varit som en ängel idag och hjälpt till jätteduktigt under eftermiddagens dukning och till hennes stora lycka så fick vi med oss ett litet marsvin hem idag som ska bo hos oss i 2-3 veckor medans brudparet gottar sig i varmare länder hehe!!

Nää nu ska jag hoppa isäng och få lite skönhetssömn innan den långa dagen/kvällen/natten som hägrar imorgon infinner sig!! Önska mig lycka till och ha en underbar helg!! =)

Kramisar Ulrika
RSS 2.0