Julen är över och årets sista dygn har börjat!

Har haft en underbar jul uppe hos mina nära och kära och är så nöjd, så nöjd! Underbart att äntligen fira jul hemhemma igen! I mellandagarna efter att vi kommit hem igen så har det inte hänt så mkt, jobbat en del och varit ledig och slappat med mina godingar!

Idag fick vi ett ordentligt ryck och har börjat fixa iordning inbjudningarna...det är så himla kul och det blir så fint...tycker iallafall jag! Får se vad alla inbjudna tycker sen när de dimper ner i brevlådorna! =) Tyvärr tog papprena slut och en fin adresspenna behövs införskaffas till kuverten, så det blir en sväng in till stan imorgon för att shoppa lite mer! Men snart så ska allt vara klart och vi kommer nog skicka iväg dem ganska så direkt efter det! Väldigt tidigt...jag vet...men å andra sidan så tror jag de inbjudna uppskattar att få veta datumet i tid när det är mitt i semestern!

Imorgon så blir det inget firande för min del, ska jobba över nyår men lite mys hinner vi allt med innan jag far iväg...vi är överbjudna till grannarna, så det blir en god middag innan plikten kallar! Underbart med goa grannar!! Jag ska bidra med en paj som syster F gjorde på julafton som jag vart alldeles kär i, den var så god så god, så jag hoppas att jag kan få till samma resultat hehe! =) Nää nu kallar sängen, grusigt som attan i ögonen så det ska bli gött och krypa ner!

Önskar alla ett Riktigt Gott Nytt År! Vi hörs nästa år!

Massa kärlek! ♥
RSS 2.0