Här har vi haft fullt upp med en lessen bäbis sen julhelgen....

Nu i jul så har inte våran lilla älskling varit som vanligt, hon har varit arg och lessen och allmänt missnöjd. Och så brukar hon inte vara!! Hon är annars så go och glad, äter och sover och jollrar och skrattar för fullt när hon är vaken! En riktig liten praktbäbis med andra ord!!

Problemen började smyga sig på dagen innan julafton och accelererade mer och mer efterföljande tre dygn och vi undrade så vad det var som var fel!! Vi började fundera på om det var något som vi ändrat på och kom tillslut på att vi bytt till större nappflaskor med en annan sugnapp, som VI tyckte funkade jättebra då Isabella åt upp maten mycket snabbare (annars så suger hon på flaskan ca 30-45 minuter) och att vi bytt från vanlig Semper till Semper Lemolac! Till slut kom vi på att hon vart väldigt bubblig i magen av Lemolacen och att det inte var så bra att maten åts upp så snabbt, detta...tror vi...ledde till att hon fick ont i magen, hon rapade också så konstigt, mkt hårdare och skarpare och hon fick kämpa för att få upp raparna!! När vi fick ändrat på både maten till den ursprungliga Sempern och nappflaska samma som förrut, men större flaska, så fick vi tillbaka vår goa tjej igen!! Så sköönt för oss alla, men mest för Isabella!! Nu vet vi att vi ska vara väldigt försiktiga med förändringar och inte ändra på något i onödan!! Jag är så glad över att vi kom på vad som var fel!!

Innan vi kom på vad som var fel så funderade vi på om det var ett utvecklingsstadie hon gick igenom så då sökte jag på lite information på nätet och hittade bra info! Den artikeln har jag lagt upp i bloggen i inlägget före detta, kan ju vara kul att gå tillbaka till och läsa om!! Isabella är ju 12 veckor på lördag så det var lite kul att läsa om vad som händer vid den tiden! En del stämmer och en del stämmer inte, men så är det väl med alla bäbisar!

Nu ska jag återgå till lilla familjen och önskar därför

 Alla Ett Riktigt Gott Nytt ÅR!!

RSS 2.0