Länge sen jag skrev...

...nu men just nu så kände jag för det! Hänt massor här men samtidigt ingenting! Låter kanske konstigt men så är det, livet rullar på...man jobbar, sover och skiter som min älskling brukar säga haha!!

Har ju varit en sväng till Norge och jobbat i början av oktober, det var en upplevelse men vet inte om det blir så mycket mer...det var spännande men ganska så svårt, språket särskillt innan man fick kläm på det, läkemedelslistorna ska vi inte tala om hehe och sen det svåra att sätta sig in i rutiner på bara 2 timmars brevidgång...det var tufft!! Man inser då vad bra man har det i Sverige :) Det var otroligt nyttigt att komma iväg och tänja gränserna lite..spännande avdelningar som var snäppet svårare än vad jag var van vid, men det gick bra!! Mycket av de medicinska termerna var ju som tur var lika!! Nu är jag dock väldigt irriterad på bemanningsföretaget för jag har inte fått min LÖN!! Det var bara Vidde som har fått för det var tydligen strul med mitt skattekort så pengarna dröjer...kanske ända till nästa löningstillfälle! :( Så jäkla surt när man räknat med de extrapengarna!! Jaja det ordnar sig väl!!

Igår var vi och vaccinerade Emma mot svininfluensan...det gick sådär, känner mig som en hemsk mamma!! Emma är otroligt spruträdd tyvärr...exet hade varit där först med henne men hon vägrade ta sprutan, så jag fick kasta mig från jobbet och möta upp dem för ett andra försök!! Hon vägrade då också men jag ville verkligen att hon skulle ta den så vi var två som fick hålla och den tredje fick ta sprutan! :( Gisses vad hon skrek min lilla stumpa, det skar i mammahjärtat då! :( Men nu är den tagen iallafall, skönt!! Och hon vart snabbt glad igen som tur var! Nästa spruta ska tas efter nyår, fasar för hur det ska gå då, hon lär ju vägra att ens gå med in då...suck!!

Sen så har jag och en kompis varit och tagit proffsfotografier, det var verkligen jättekul och jag vart så nöjd med korten...ska visa några! :)




 




Nu har vi äntligen fått en ny stationär dator som är jättebra, fick superbra hjälp av en av mina goa arbetskamrater L:s man som hjälpte oss att beställa delar och snickrade ihop en jättebra dator! Gött!! =) Tyvärr strejkar min bärbara totalt nu så planerna är att jag ska köpa en ny så fort det blir pengar över...dock lär det dröja ett tag till för den förbaskade bilen går ju sönder heeeela tiden!! *suck*

En sväng till Ullared har hunnits med också, så julklapparna till Emma är nästan klara, så skönt!! Åkte dit med Emmas farmor och kusin och vidde fick vara med på ett hörn också och var vår chuafför för dagen!! En mycket trevlig dag blev det!! :)

Jobbar hela julen tyvärr, Emma är ju hos sin pappa denna jul så jag har tagit alla grispass över julen och är ist ledig en heel vecka över nyår och då blir det en tripp upp till mami och pappi och alla andra, ska bli mysigt!! =)

Nej nu ska jag hoppa in i duschen för det är dax för utvecklingssamtal i skolan om några timmar, kul att få höra hur det går för Emma i skolan!! Vet ju tyvärr att hon är lite dålig på läsning, hon har inte fått in något flyt i läsningen än trots att vi tränar och tränar!! Dock är hon jätteduktig på matte och stavning konstigt nog?!

Ha en bästdag!

Kram Ulrika
RSS 2.0